Fonseca: “Slutresultatet var inte rättvist”

Paulo Fonseca var inte nöjd efter Rossoneris nederlag mot Bayer Leverkusen, där huvudtränaren tydligt var irriterad över minst en utebliven straff.

Victor Boniface gjorde det enda målet tidigt i den andra halvleken efter att hemmalaget hade dominerat de första 45 minuterna, men Milan missade några stora chanser och kan känna sig otursförföljda som inte hade fått minst en straff.

Fonseca talade med Milan TV i slutet av matchen för att ge sina omedelbara tankar om en frustrerande kväll ur resultatmässig synvinkel men en uppmuntrande kväll när det gäller prestationen.

FONSECA

Fonsecas övergripande analys av matchen:

– Jag tycker ärligt talat att resultatet inte är rättvist, eftersom vi skapade så många klara chanser i andra halvlek. Vi har den här straffen, som jag redan har sett, som är solklar, men framför allt för att laget spelade bra och skapade så många chanser, vilket inte är lätt mot ett lag som Bayer.

– Det är svårt eftersom vi förlorade, men jag tror att det var den match som jag gillade mest av laget. Av den anledningen är det sant, i omklädningsrummet är det en konstig atmosfär eftersom vi förtjänade ett annat resultat, men jag tycker att vi gjorde allt.

– Laget spelade bra och skapade flera chanser mot ett lag som Bayer. Vi måste gå vidare och som jag sa är det den match som jag gillat mest sedan jag kom till Milan.

Den positiva trenden stannar väl inte av i och med förlusten?

– Nej. Det är sant att vi inte vann, men det har skett en förbättring av vår tillväxt. Det var uppenbart. Jag är självklart ledsen eftersom spelarna förtjänade ett annat resultat, de spelade med stort mod, de skapade flera tillfällen. Av denna anledning måste vi gå vidare, för tillväxten är uppenbar.

Om lagets anda inför helgens match borta mot Fiorentina:

– Andan är alltid densamma, att vinna. Idag kom vi hit för att vinna. På söndag blir det en annan match, med andra egenskaper. Men vi vill vinna, fortsätta vår väg, med segrar. Laget växer även om vi inte vann mot Bayer.

Lämna en kommentar

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen