Agenten: ”Mauri vill bevisa sitt värde”

Säsongen 2015/16 var en misslyckad säsong och José Mauri var en av spelarna som fick sparsamt med speltid. I en intervju med Tuttomercatoweb berättar spelarens agent, Dino Zampacorta, om 20-åringens ambitioner. Agenten vägrar utesluta en flytt för sin klient.

– José vill bevisa sitt värde genom att spela. Förra året var han tvungen att göra en enorm insats för att hitta en plats, men på träningen betedde han sig oklanderligt. Han missade inte ett enda pass.

– Kan han lämna? Det är omöjligt att säga eftersom vi inte vet något om situationen i Milan vad gäller tränare eller vem som kommer att ta besluten. Så här långt är snacket om transfer enbart rykten.

– Jag kan inte förneka att det finns intresse från många lag, både i Italien och utomlands, men i nuläget finns inga konkreta bud. Pescara? Jag upprepar, det är bara rykten. Det finns många lag som gillar honom, även fler än de som var ute efter honom innan gick till Milan.

– Träning inför nästa säsong ska börja den 7 juli, då kommer saker och ting att bli mycket klarare. De rödsvarta kommer förhoppningsvis att ha en tränare och en plan vid det laget.

Totalt blev det enbart tio framträdanden för José Mauri under den gångna säsongen, varav hälften var inhopp.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen